Ismeretlen nőket vittek fel a hotelszobáikba az amerikai alelnök testőrei Pence latin-amerikai útján

külföld
2017 augusztus 25., 10:29
comments 84

Mike Pence amerikai alelnök latin-amerikai útjának egyik állomásán a politikust védő kíséret több férfitagja is ismeretlen nőket vitt fel a hotelszobájába, a hotelnek azon részébe, ahová a védettség miatt már csak regisztrált személyeknek szabad belépni. Mikor az alelnök munkatársai mindezt észrevették a biztonsági kamerák felvételein, az érintett testőröket azonnal hazarendelték, és eltávolították őket az alelnököt és stábját védő kísértből.

photo_camera (AFP/JUNG Yeon-Je) Fotó: Jung Yeon-Je/AFP

Az érintett testőrök a légierő és a hadsereg állományába tartoznak.

Az alelnök stábja nem árulta el, hogy Pence útjának melyik állomásán történhetett a dolog, de az amerikai sajtó szerint Kolumbia vagy Panama jöhet szóba. Pence stábja azt ugyanakkor tisztázta: egyelőre semmilyen bizonyíték nem utal arra, hogy a nők prostituáltak voltak. (NY Daily News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.