Mészáros Lőrinc lakmározik

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum csoport a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt.-n, valamint a Konzum PE Magántőkealapon keresztül 49,02 százalékos, meghatározó befolyást szerez az Appeninn Holding Nyrt.-ben - derült ki a cégcsoport tőzsdei tájákoztatójából. A felvásárlásban összehangoltan eljáró társaságok a tőkepiaci törvény által előírt határidőn belül kötelező nyilvános vételi ajánlatot is tesznek az Appeninn részvényesei számára.

Jászai Gellért, a Konzum Nyrt. elnök-vezérigazgatója azt mondta az Appeninnt a részvényesek támogatásával szabályozott ingatlanbefektetési társasággá kívánják alakítani

„azzal a céllal, hogy az ebből származó gazdasági előnyöket kiaknázva az Appeninn Holdingban összpontosítsuk jövőbeli ingatlanbefektetéseinket”.

Ez az a társasági forma, amivel Schmidt Mária is elkerüli, hogy helyi és társasági adókat kelljen fizetnie.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.