Mészáros Lőrinc lakmározik

gazdaság
2017 augusztus 25., 09:32
comments 50

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum csoport a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt.-n, valamint a Konzum PE Magántőkealapon keresztül 49,02 százalékos, meghatározó befolyást szerez az Appeninn Holding Nyrt.-ben - derült ki a cégcsoport tőzsdei tájákoztatójából. A felvásárlásban összehangoltan eljáró társaságok a tőkepiaci törvény által előírt határidőn belül kötelező nyilvános vételi ajánlatot is tesznek az Appeninn részvényesei számára.

Jászai Gellért, a Konzum Nyrt. elnök-vezérigazgatója azt mondta az Appeninnt a részvényesek támogatásával szabályozott ingatlanbefektetési társasággá kívánják alakítani

„azzal a céllal, hogy az ebből származó gazdasági előnyöket kiaknázva az Appeninn Holdingban összpontosítsuk jövőbeli ingatlanbefektetéseinket”.

Ez az a társasági forma, amivel Schmidt Mária is elkerüli, hogy helyi és társasági adókat kelljen fizetnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.