Mészáros Lőrinc lakmározik

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Konzum csoport a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt.-n, valamint a Konzum PE Magántőkealapon keresztül 49,02 százalékos, meghatározó befolyást szerez az Appeninn Holding Nyrt.-ben - derült ki a cégcsoport tőzsdei tájákoztatójából. A felvásárlásban összehangoltan eljáró társaságok a tőkepiaci törvény által előírt határidőn belül kötelező nyilvános vételi ajánlatot is tesznek az Appeninn részvényesei számára.

Jászai Gellért, a Konzum Nyrt. elnök-vezérigazgatója azt mondta az Appeninnt a részvényesek támogatásával szabályozott ingatlanbefektetési társasággá kívánják alakítani

„azzal a céllal, hogy az ebből származó gazdasági előnyöket kiaknázva az Appeninn Holdingban összpontosítsuk jövőbeli ingatlanbefektetéseinket”.

Ez az a társasági forma, amivel Schmidt Mária is elkerüli, hogy helyi és társasági adókat kelljen fizetnie.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.