Visszatér a Független Kisgazdapárt!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kálmán Olga HírTV-s műsorának vendége volt Márkus János, a Független Kisgazdapárt (FKgP) elnöke, aki rögtön azzal nyitott, hogy

Bort, búzát, békességet!,

majd elmondta: szeretnék, hogy minden boltban és vendéglátóhelyen lehessen cigit árulni. A pártban egyébként betegnek látják a magyar társadalmat, segítenének a devizahiteleseken is, a kommunikációs vezető pedig a legutóbb egy potencianövelő reklámjában feltűnt Herényi Károly lesz. Úgy gondolják, szinte biztosan kormányra fognak kerülni 2018-ban.

Torgyán József, az FKgP rendszerváltás utáni alakjával leginkább azonosítható politikus idén januárban halt meg.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.