Visszatér a Független Kisgazdapárt!

Kálmán Olga HírTV-s műsorának vendége volt Márkus János, a Független Kisgazdapárt (FKgP) elnöke, aki rögtön azzal nyitott, hogy

Bort, búzát, békességet!,

majd elmondta: szeretnék, hogy minden boltban és vendéglátóhelyen lehessen cigit árulni. A pártban egyébként betegnek látják a magyar társadalmat, segítenének a devizahiteleseken is, a kommunikációs vezető pedig a legutóbb egy potencianövelő reklámjában feltűnt Herényi Károly lesz. Úgy gondolják, szinte biztosan kormányra fognak kerülni 2018-ban.

Torgyán József, az FKgP rendszerváltás utáni alakjával leginkább azonosítható politikus idén januárban halt meg.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.