Erősebb a Videoton mint a Partizan, állítja a 4-0-s vereség után a sportigazgató

sport
2017 augusztus 26., 08:15
comments 151


Azzal, hogy a belgrádi döntetlen után négyet rúgott a Partizan Beograd a Videotonnak Felcsúton, bebizonyosodott, hogy 

nincs magyar klubcsapat, ami képes lenne elrúgni a labdát az Európa-liga csoportkörébe.

Oda, ahová simán bejutottak a fehérvári csapat költségvetésénél kevesebből gazdálkodó albán, moldáv, macedón és ciprusi csapatok is. 

"Az előző szezonhoz képest egy körrel tovább szerepeltünk Európában, így objektívan is lehet mondani azt, hogy fejlődtünk, de persze az lett volna az igazi, ha ott vagyunk a csoportkörben,"

nyilatkozta a vidi.hu a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán. Szerinte a Bordeaux kiejtése igazi bravúr volt, de elfogyott a lendület a Partizan ellen. 

"Volt nagy helyzetünk Belgrádban is, majd a visszavágó elején is akadt több lehetőségünk, de aztán nagyon könnyű gólokat adtunk az ellenfélnek, egyéni hibák sorozatát láthattuk Felcsúton,"

tette hozzá. Szerinte a Pancho Arénában jobb volt a Partizan, mert nagyon hatékony célfutballt mutattak be, de

"továbbra is úgy gondolom, hogy a mi együttesünk erősebb náluk, de azt el kell ismerni, hogy a sok kihagyott helyzet és az egyéni hibáink miatt megérdemelten jutottak tovább a párharcból."

Kovács Zoltán a 4-0-ás megalázó vereség utáni beszélgetést azzal zárta, hogy

"a tavaszi játékhoz képest látható, hogy többet birtokoljuk a labdát, szervezetten játszunk, próbáljuk kontroll alatt tartani a meccseket. "

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.