Az 5000 méteren induló kajakos, Bodonyi Dóra is aranyérmes a világbajnokságon

A férfi kajaknégyes (1000 méter) és a női kajaknégyes (500 méter) után újabb aranyéremnek örülhettek a csehországi kajak-kenu világbajnokság nézői vasárnap: Bodonyi Dóra ötezer méter egyes döntőjében győzött.

Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Az utolsó kör elején a német Tabea Medert egy hajónyi előnyre tett szert az élboly többi részéhez képest, de Bodonyi újabb erőket mozgósított, és nagy hajrával visszavette a vezetést. (Nemzeti Sport)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.