Egymás után szállítják a világbajnoki érmeket a jobbnál jobb magyar kajak-kenusok

Összesen 14 számban döntősök vasárnap a csehországi Racicében zajló kajak-kenu világbajnokságon a magyar válogatott tagjai és közülük többen már el is kezdték gyűjtögetni az érmeket. 

Délelőtt elsőként a a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel összeállítású férfi kajaknégyes állt rajthoz és szerzett ezüstérmet 1000 méteren.

Horváth Bence  200 méter kajak egyesben szerzett ezüstérmet, a kenus Devecseriné Takács Kincső pedig bronzéremnek örülhetett 200 méter egyesben. Hajdu Jonatán és Fekete Ádám kettese kenu 200 méteren harmadik helyen ért célba. 

Nem sokkal 11 után megszületett az első magyar arany is: Hagymási Réka és Szabó Ágnes párosa kajak 200-on 63 ezreddel (!) megverte az olasz hajót és ezzel világbajnok.

A Takács Tamara, Medveczky Erika, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta összeállítású magyar kajaknégyes később szintén aranyérmet szerzett.

Lucz Dóra kaja 200 méteren nyolcadik helyen futott be. 

Cikkünket frissítjük. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.