Egymás után szállítják a világbajnoki érmeket a jobbnál jobb magyar kajak-kenusok

sport
2017 augusztus 27., 07:21
comments 68

Összesen 14 számban döntősök vasárnap a csehországi Racicében zajló kajak-kenu világbajnokságon a magyar válogatott tagjai és közülük többen már el is kezdték gyűjtögetni az érmeket. 

Délelőtt elsőként a a Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Ceiner Benjámin, Pauman Dániel összeállítású férfi kajaknégyes állt rajthoz és szerzett ezüstérmet 1000 méteren.

Horváth Bence  200 méter kajak egyesben szerzett ezüstérmet, a kenus Devecseriné Takács Kincső pedig bronzéremnek örülhetett 200 méter egyesben. Hajdu Jonatán és Fekete Ádám kettese kenu 200 méteren harmadik helyen ért célba. 

Nem sokkal 11 után megszületett az első magyar arany is: Hagymási Réka és Szabó Ágnes párosa kajak 200-on 63 ezreddel (!) megverte az olasz hajót és ezzel világbajnok.

A Takács Tamara, Medveczky Erika, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta összeállítású magyar kajaknégyes később szintén aranyérmet szerzett.

Lucz Dóra kaja 200 méteren nyolcadik helyen futott be. 

Cikkünket frissítjük. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.