Félbeszakadt a közpénzmilliárdok összecsapása Felcsúton, mert a vihar miatt lekapcsolt a reflektorok jelentős része

2017 augusztus 27., vasárnap 18:59

Vihar érkezett Felcsútra, ahol éppen a Videoton fogadja a Ferencvárost a magyar bajnokságban. Az ékszerdoboz-stadion reflektorai nem bírták a nyomást, egy részük lekapcsolt, ezért a 61. percben félbeszakadt a meccs.

A szerb Partizantól nemrég hazai pályán 0-4-es vereséget szenvedő Videoton 2-0-ra vezet a Ferencváros ellen; mindkét oldalon közpénzek milliárdjai vannak a pályán, a hivatalos – jellemzően fölébecsült –nézőszám 2800 fő a bajnokság rangadóján. A játék néhány percig állt csak, aztán sikerült visszaállítani a fényerőt.

UPDATE: tíz percre visszajött a meccs, de aztán újabb villámlás után ez történt:

A díszpáholyokban szerencsére volt tartalékáramkör:

Az M1 riportere szerint még így, halványan is nagyon szép a felcsúti stadion. A szurkolók is szenzációsak, mint kiderült.

Fél órával az elsötétülés után egyébként még mindig összefoglalók mennek az M4-en, éppen azt játsszák vissza, ahogy a felcsúti PFLA megalázza a Haladást. Majd visszakapcsoltak, ez a látvány:

A műsorvezető elmondta: "a játékosok arra várnak, hogy visszatérhessenek a pályára, de ahhoz kellene fény". Egyelőre nem tudni, folytatódik-e a meccs. "A stadion csodálatos", hallhattuk. "Van, aki hisz a csodában", hogy a meccs folytatódhat.

Azóta sem jött vissza a fény, viszont vannak MTI-képek a helyszínről!

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

UPDATE 22:30 Megtörtént a csoda, visszajött a fény!

Mozgósították a közvilágítási szakértelmet, így sikerült lejátszani az utolsó húsz percet is. A Videoton rúgott még egyet a Fradi szépített, végeredmény: 3-1. Egy kép a meccsről is:

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA