Mayweather TKO-val nyomta le McGregort

sport
2017 augusztus 27., 03:22
comments 193

Floyd Mayweather nyerte a Las Vegasban vasárnap hajnalban megrendezett bokszgálát az ír ketrecharcos Connor McGregorral szemben. Az év egyik legnagyobb felhajtásával megelőzött sporteseményén az amerikai bokszoló 50. győzelmét aratta az első ökölvívó meccsét vívó McGregorral ellen.

A  T-Mobile Arénában rendezett nagyváltósúlyú meccs jelentős késéssel kezdődött az amerikai zárt láncú televíziós közvetítésben tapasztalt hibák miatt, és kevesebb izgalmat hozott a vártnál. McGregor kezdett lendületesebben, de Mayweather rutinosan fárasztotta ellenfelét és a negyedik menettől kezdve átvette az irányítást. Hiába a két év kihagyás, az amerikai bokszoló több tiszta ütést is bevitt ír ellenfelének, és a nyolcadik-kilencedik menet környékére fizikailag teljesen felőrölte McGregort.

photo_camera Fotó: Christian Petersen/AFP

A tizedik menetben aztán Mayweather egy óriási ütéssel megrendítette ellenfelét, aki már védekezni sem bírt, így egy nagyobb sorozás után a játékvezető jobbnak látta befejezettnek tekinteni a meccset. 

link Forrás

50. profi győzelmével Mayweather beelőzte Rocky Marcianót, és ezzel neki van a legtöbb veretlenül megvívott bokszmeccse, bár a szaksajtó szerint szebb lett volna egy tapasztalt profi ellen begyűjteni a jubileumi skalpot, de ez "Money"-t valószínűleg nem nagyon érdekli most. Mayweather a meccs után ismét bejelentette visszavonulását, alighanem a következő 100 millió dolláros meccs ajánlatáig. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.