Széles Gábor Michelle Obama péniszéről posztolt Facebookján

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Elhűlve figyelhette a világ jobb érzésű része, ahogy az Alex Jones nevű, összeesküvés-elméletekben és táplálékkiegészítőkben utazó, ám félelmetesen nagy népszerűséget szerzett tévés a héten leadott egy műsort, amiben azzal gyanúsította meg Michelle Obamat, hogy pénisze van.

A 6. leggazdagabb magyar Széles Gábor viszont nem volt rosszul a nyíltan rasszista videótól, sőt: megosztott egy Jonesra linkelő posztot egy impresszum nélküli, .net végződésű blogról.

Ha valakinek van gyomra az ilyesmihez, itt lehet megnézni Alex Jones szokásosnál is kreténebb videóját.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.