Széles Gábor Michelle Obama péniszéről posztolt Facebookján

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Elhűlve figyelhette a világ jobb érzésű része, ahogy az Alex Jones nevű, összeesküvés-elméletekben és táplálékkiegészítőkben utazó, ám félelmetesen nagy népszerűséget szerzett tévés a héten leadott egy műsort, amiben azzal gyanúsította meg Michelle Obamat, hogy pénisze van.

A 6. leggazdagabb magyar Széles Gábor viszont nem volt rosszul a nyíltan rasszista videótól, sőt: megosztott egy Jonesra linkelő posztot egy impresszum nélküli, .net végződésű blogról.

Ha valakinek van gyomra az ilyesmihez, itt lehet megnézni Alex Jones szokásosnál is kreténebb videóját.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.