Csúszdapark kell Kisvárdának, jó nagy

gazdaság
2017 augusztus 28., 05:58
comments 96

Csúszdaparkkal gazdagodhat Kisvárda, Seszták Miklós fejlesztési miniszter települése. A csúszdaparkok építése a korunk fejlesztési beruházásainak fókuszában vannak.

Kisvárda közbeszerzést írt ki egy 14 csúszdából álló szórakoztató központ építésére. Összesen 1070 méter csúszda megcsinálására lehet jelentkezni, de csak annak, aki 

  • már keresett 350 millió forintot csúszdaépítéssel,
  • legalább 10 csúszdát épített már,
  • azok legalább 700 méter hosszúak voltak,
  • és legalább 7 különböző csúszdát épített.

Szóval nem jelentkezhet akárki, de ha többen is képesek ilyen referenciát felmutatni, akkor jöhet esetleg az árverseny az ajánlatok között.

Tállai András mezőkövesdi képviselő és Seszták Miklós fejlesztési miniszter.
photo_camera Tállai András mezőkövesdi képviselő és Seszták Miklós fejlesztési miniszter.

Kisvárdán futballstadion is épül, a másodosztályú csapatnak, mintegy egymilliárdért.

Mezőkövesden (ez Tállai András NAV-elnök városa) is épül csúszdapark éppen, de az csak 5 csúszdából áll majd. (mfor.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.