Legendás focistabaleset: úgy berúgott meccs után a skót, hogy a tűzoltóknak kellett kimenteniük a folyóból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnapra viraddóra, hajnali 3/4 3-kor veszélyesen kihűlt embert kellett kimentenie a tűzoltóknak Glasgow közepén, a Kelvin folyóból. Az ember nem más volt, mint a skót első osztályú Aberdeen szélsője, a 26 éves Gary Mackay-Steven. A fickó nem fuldoklott, de képtelen volt kijönni a vízből. A hajóval érkező tűzoltók kihűlt állapotban mentették ki, kórházba vitték, ahonnan később hazamehetett, és a klub nyilatkozata szerint otthon lábadozik.

Mackay-Stevenről annyit tudni, hogy szombaton a kispadról nézte végig csapata 4-3-as győzelmét a Patrick Thistle ellen, majd egy csapattársával elmentek bulizni egy folyóparti bárba. 

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.