Patkányokkal van tele az álmennyezet a Merényi Gusztáv kórház pszichiátriáján

Egészségügy
2017 augusztus 28., 16:02

A Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriai osztályának is helyt adó épületet tavaly újították fel, azonban a dolgozók szerint az álmennyezet fölötti rész már tele van patkányokkal. Az RTL Klub Híradójába betelefonált egy kórházi dolgozó is, aki elmondta, hogy nemrég le is szakadt az álmennyezet egy helyen, és egy patkány az egyik ápolónő elé esett az étkezőben.

Az RTL rejtett kamerás felvételeket közölt a pszichiátriai osztály idősekkel foglalkozó részlegéről, ahol látszottak is a foltok a mennyezeten, amiket a dolgozók szerint valószínűleg az álmennyezetet átáztató patkányvizelet okozhatott. A híradósok szerint a részlegen orrfacsaró bűz is uralkodik.

A megkérdezett dolgozók nemcsak patkányokra, de egerekre és rovarokra is panaszkodtak. És azt mondták, ők ugyan jelentették a problémát a kórház vezetésének, de nem történt semmi.

Az RTL teljes riportját ide kattintva lehet megnézni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.