Apácának öltözött nők próbáltak kirabolni egy bankot Pennsylvaniában

bűnügy
2017 augusztus 29., 14:29
comments 79

A rendőrségnek egyelőre nem sikerült beazonosítani azt a két nőt, akik hétfőn apácának öltözve próbáltak meg kirabolni egy bankot a pennsylvaniai Poconosban. A hatóságok szerint a két nő besétált a Citizens Bank helyi fiókjába. Amíg az egyikük a bejáratnál figyelt, a másik pisztolyt fogott a pénztárosra, és pénzt követelt.

link Forrás

Valami azonban megzavarhatta őket, mert üres kézzel menekültek ki a bankfiókból. A róluk összegyűjtött személyleírás szerint mindketten apácaruhát és fátylat viseltek. Az egyikükön napszemüveg is volt. Nem valószínű, hogy tényleg apácák voltak. (AP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.