Sokkal nagyobb a baj, mint hittük: az ellenzék már előre kitalálja Soros György gondolatait

filozófia
2017 augusztus 29., 08:14

Nyáron az ellenzék összehívott egy rendkívüli parlamenti ülést, amire a Fidesz és a KDNP képviselői nem mentek el, mert Soros. 

A Magyar Hírlap most rákérdezett Németh Szilárdnál, hogy a gyakorlatban mégis hogyan néz ki az, amikor Soros összehív egy parlamenti ülést, mire az alelnök új dimenzióba helyezte a Fidesz kommunikációját:

Biztos vagyok benne, hogy egyeztetnek egymással, vagy ami ennél is rosszabb, ha az ellenzék már kitalálja Soros György gondolatait, és úgy működik, mint a „kis Soros Györgyök”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.