Szenvedélyes statisztikusokról szóló novellákat vár a KSH

irodalom
2017 augusztus 29., 14:05

A pályázat célja a KSH tevékenységének népszerűsítése, valamint a statisztikai kultúra terjesztése.  A pályázat témája: 

Keleti Károly, a szenvedélyes statisztikus

A pályaműveket statisztikusokból és irodalmárokból álló szakmai zsűri fogja értékelni. A KSH a zsűri által legjobbnak ítélt három alkotást díjazza, az első helyezettet 300 ezer, a másodikat 200 ezer, a harmadikat 100 ezer forinttal. 

A hivatal honlapján az olvasók is szavazhatnak kedvencükre, a közönségdíjjal 250 ezer forintos pénzjutalom jár. A pályamunkákat november 1-jéig lehet beküldeni, eredményhirdetés a beküldési határidőtől számított 45 napon belül lesz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.