Bírósági ítélet ellenére sem hajlandó elárulni a felcsúti akadémia, mire költi a támogatásként kapott több milliárdnyi közpénzt

belföld
2017 augusztus 30., 18:25

Az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy a Demokratikus Koalíció már a harmadik perét nyeri meg a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgóakadémia ellen. A bíróság ismét kimondta, hogy a TAO-támogatás igenis közpénznek számít, így az akadémiának kötelessége nyilvánosan elszámolni azzal, hogy mire költik.

Valamennyi magyar sportklub közül a felcsúti akadémia kapta a legtöbb TAO-pénzt, összesen 14 milliárd forintot. Ebből 4 milliárdba a Pancho Aréna építése került, de azt, hogy a többi milliárdot mire költik, eddig nem voltak hajlandóak nyilvánossá tenni, arra hivatkozva, hogy az nem közpénz. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.