Többen dolgoznak mint tavaly

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A KSH legfrissebb adatai szerint idén május és július között 4,434 millió embernek volt munkája Magyarországon, ami 14 ezerrel több, mint az előző három hónapban volt, és 107 ezerrel több a tavaly nyári létszámnál.

Közben tavalyhoz képest 16,9 százalékkal csökkent a közmunkások létszáma, vagyis a változás igazi állásoknak köszönhető.

A 25-54 évesek 83,9 százaléka foglalkoztatott, ami 1,3 százalékpontos növekedés tavaly óta. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.