Úgy kiosztotta egy árvízkárosult a tragédiából nézettséget hajhászó sajtót, hogy le kellett keverni a CNN élő adását

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A pusztító Harvey-hurrikán kimentett áldozataival készített interjút élő adásban a CNN riportere, Rosa Flores. Egy Danielle nevű nőt kérdezett az árvízről, aki mellett az interjú közben a kislánya álldogált riadtan. 

„Öt napig voltunk összezárva étel és áram nélkül és senki sem jött értünk. Másfél méteres vízen próbáltunk átjutni az első napon, hogy ételt szerezzünk a gyermekeinknek. Igen, elég szar volt.” 

Ezután a riporter azt kérdezte a nőtől, milyen volt "anyaként megélni" az árvizet, mire Danielle elvesztette lélekjelenlétét és helyretette a katasztrófaturista riportert.

„Itt ültök, itt interjúzzátok az embereket életük legrosszabb időszakában, hát, ez nem a legokosabb dolog, amit tehettek. Vannak, akik szabályosan idegösszeomlást kapnak, ti meg csak ültök a kamerátokkal, mikrofonotokkal és azt kérdezitek, mi a fasz bajunk van. 

Azt mondod nekem, meg akarod érteni a helyzetet, de idedugod a mikrofont a pofámba, miközben vacogok a hidegtől, a gyerekeim át vannak ázva, de te idedugod a mikrofont.”

A riporter nem győzött bocsánatot kérni, de a nő nem hagyta abba, így gyorsan lekeverték a bejelentkezést. A híradós úgy próbált finomítani a helyzeten, hogy azt mondta a riporternek, "látom, nagyon dühös családot fogtál ki", mintha nem lett volna teljesen jogos a nyilatkozó nő felháborodása. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.