Úgy kiosztotta egy árvízkárosult a tragédiából nézettséget hajhászó sajtót, hogy le kellett keverni a CNN élő adását

A pusztító Harvey-hurrikán kimentett áldozataival készített interjút élő adásban a CNN riportere, Rosa Flores. Egy Danielle nevű nőt kérdezett az árvízről, aki mellett az interjú közben a kislánya álldogált riadtan. 

„Öt napig voltunk összezárva étel és áram nélkül és senki sem jött értünk. Másfél méteres vízen próbáltunk átjutni az első napon, hogy ételt szerezzünk a gyermekeinknek. Igen, elég szar volt.” 

Ezután a riporter azt kérdezte a nőtől, milyen volt "anyaként megélni" az árvizet, mire Danielle elvesztette lélekjelenlétét és helyretette a katasztrófaturista riportert.

„Itt ültök, itt interjúzzátok az embereket életük legrosszabb időszakában, hát, ez nem a legokosabb dolog, amit tehettek. Vannak, akik szabályosan idegösszeomlást kapnak, ti meg csak ültök a kamerátokkal, mikrofonotokkal és azt kérdezitek, mi a fasz bajunk van. 

Azt mondod nekem, meg akarod érteni a helyzetet, de idedugod a mikrofont a pofámba, miközben vacogok a hidegtől, a gyerekeim át vannak ázva, de te idedugod a mikrofont.”

A riporter nem győzött bocsánatot kérni, de a nő nem hagyta abba, így gyorsan lekeverték a bejelentkezést. A híradós úgy próbált finomítani a helyzeten, hogy azt mondta a riporternek, "látom, nagyon dühös családot fogtál ki", mintha nem lett volna teljesen jogos a nyilatkozó nő felháborodása. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.