A kormány élőben közvetítette volna Orbán pécsi beszédét, de aztán a közvetítés „technikai okokból” elmaradt

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a Magyar Felsőoktatás Napján, a pécsi egyetem alapításának 650 éves évfordulója alkalmából rendezett díszünnepségen.

A közvetítést 10 órától élőben közvetítette volna a kormany.hu, de némi késős után, fél 11 előtt pár perccel kiírták:

„Technikai okokból a mai élő közvetítés elmarad, a felvétel az eseményt követően elérhető lesz a kormany.hu Youtube-csatornáján és a Sajtószobában.”

A beszédet a köztévé sem közvetíti. (Frissítés: de, a köztévé mégis adja a beszédet.)

Fotó: Botos Tamás / 444

Egy nappal Orbán pécsi látogatása előtt egyébként kihúzták a hatalmat Páva Zsolt fideszes polgármester alól.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.