Exkulzív tartalom: ennek a filmesnek kéne rendezni a Pappa Pia 2-t!

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Pont megfelelő a hossza, izgalmas, vicces, kép és hang rendben, végig leköt, sőt a székhez szegez: mi kell több egy új magyar filmtől? Nekem semmi.

Ennek a nagyszerű, elsőként a Tumblr-en publikált magyar filmnek a rendezője a valószínűleg álnév mögé bújt Fostos Recska, akiről szerintem még sokat fogunk hallani meg filmalapos köremailekben olvasni.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.