Balog Zoltán szerint arról lesz szó Kötcsén, hogy mit kell megvédeni az elmúlt 7 évből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az elmúlt hét év eredményeinek megvédése lesz a fő téma a Kötcsén rendezendő Polgári Pikniken - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a találkozót megelőzően újságíróknak. Az ebéd pedig valószínűleg Németh Szilárd-féle csorbaleves

Németh Szilárd a Fidesz szellemi holdudvarána összejöveletén kevergeti a csorblevest.Fotó: Németh Szilárd/Facebook

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényének helyet adó Dobozy kúria előtt Balog Zoltán azt mondta, hogy a találkozó fő üzenete:

mi az, amit hét év kormányzás után meg kell védenünk, hogy továbbra is sikeresek tudjunk lenni.”

 Elmondása szerint arról fognak beszélni, hogy mi a küzdelem tétje, például Brüsszellel, valamint arról, egy gyarapodó országban élhessenek a magyarok.

A miniszter két könyvvel a kezében érkezett: Jókai Anna Átváltozások című művét, és egy, a kormány családpolitikájának eredményeit bemutató kiadványt mutatja majd be a találkozó résztvevőinek. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.