Ma Orbán Viktornak meg kell ennie, amit Németh Szilárd főzött

gasztronómia
2017 szeptember 02., 06:08
comments 254

Szombaton tartják a fideszes értelmiség zártkörű piknikezését, ahol Orbán Viktor hagyományosan megnyitja az őszi szezont. Például 2009-ben itt elmélkedett a centrális erőtérről is. 

Hogy a miniszterelnök a választási kampány előtt milyen szellemi mankót ad a holdudvarnak, egyelőre nem tudni, csak annyi biztos, hogy Németh Szilárdnak és Bánki Eriknek végre megadatott a lehetőség, hogy megfőzzék az ebédet.  

link Forrás

A találkozó házigazdája Balog Zoltán lesz. A miniszter a Magyar Időknek az eseményről azt mondta, hogy a családpolitika és a keresztény értékek védelme áll majd az idei polgári piknik középpontjában. Mindehhez Németh Szilárd annyit fűzött hozzá:

„Mi azért főzünk közben egy jó kis erdélyi csorbát, menasági növendék marhából , füstölt marhanyelvvel, medveorrú gombával és pityókagombóccal.”

link Forrás
link Forrás
link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.