Ma Orbán Viktornak meg kell ennie, amit Németh Szilárd főzött

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szombaton tartják a fideszes értelmiség zártkörű piknikezését, ahol Orbán Viktor hagyományosan megnyitja az őszi szezont. Például 2009-ben itt elmélkedett a centrális erőtérről is. 

Hogy a miniszterelnök a választási kampány előtt milyen szellemi mankót ad a holdudvarnak, egyelőre nem tudni, csak annyi biztos, hogy Németh Szilárdnak és Bánki Eriknek végre megadatott a lehetőség, hogy megfőzzék az ebédet.  

A találkozó házigazdája Balog Zoltán lesz. A miniszter a Magyar Időknek az eseményről azt mondta, hogy a családpolitika és a keresztény értékek védelme áll majd az idei polgári piknik középpontjában. Mindehhez Németh Szilárd annyit fűzött hozzá:

„Mi azért főzünk közben egy jó kis erdélyi csorbát, menasági növendék marhából , füstölt marhanyelvvel, medveorrú gombával és pityókagombóccal.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.