Szatírt láttak a gárdonyi általános iskola előtt

ÉLET
2017 szeptember 3., 3:54
comments 244

Egy nő kinézett a munkahelye ablakán, és a szomszédos gárdonyi általános iskola előtti füves részen meglátott egy önkielégítést végző férfit. Ráordított, majd kirohant az épületből és üldözni kezdte, de a szatír elmenekült, írja a Bors.

A nő ezután a történteket elmesélte a közeli benzinkútnál álló rendőröknek, akik megígérték, hogy alaposan megfigyelik és fokozott figyelemmel tartják szemmel környéket ezután. Bejelentés nem érkezett egyébként a rendőrséghez, de a nő leírása alapján egy körülbelül 165 centi magas, szőke hajú, szemüveges, középkorú férfiről van szó, aki kockás rövidnadrágot, fehér pólót és papucsot visel.

A szatírt a helyieknek nem kell bemutatni. A szülők aggódnak, mi lesz év közben, ha már év elején ez van.

photo_camera Nem ilyen szatírt látott, bárcsak ilyet látott volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt