Szatírt láttak a gárdonyi általános iskola előtt

ÉLET
2017 szeptember 03., 03:54
comments 243

Egy nő kinézett a munkahelye ablakán, és a szomszédos gárdonyi általános iskola előtti füves részen meglátott egy önkielégítést végző férfit. Ráordított, majd kirohant az épületből és üldözni kezdte, de a szatír elmenekült, írja a Bors.

A nő ezután a történteket elmesélte a közeli benzinkútnál álló rendőröknek, akik megígérték, hogy alaposan megfigyelik és fokozott figyelemmel tartják szemmel környéket ezután. Bejelentés nem érkezett egyébként a rendőrséghez, de a nő leírása alapján egy körülbelül 165 centi magas, szőke hajú, szemüveges, középkorú férfiről van szó, aki kockás rövidnadrágot, fehér pólót és papucsot visel.

A szatírt a helyieknek nem kell bemutatni. A szülők aggódnak, mi lesz év közben, ha már év elején ez van.

photo_camera Nem ilyen szatírt látott, bárcsak ilyet látott volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.