Eladó a luxusyacht, amin Mészáros Lőrincet és a lányát is fotózták már

POLITIKA
2017 szeptember 04., 05:18
comments 235

Igazi yachtkülönlegességet vehetnek most maguknak a yachtínyencek: a Zoom szerint 4,95 millió euróért megszerezhetik az Artemyt, egy 116 láb hosszú, öt kabinos, 12 vendég fogadására alkalmas, akár 26 csomóval száguldani képes, 2015-ben felújított yachtot, amit a yachtconnoisseurök leginkább arról ismerhetnek, hogy ezen fényképezték tavaly Mészáros Lőrincet, idén pedig Homlok-Mészáros Ágnest, Mészáros Lőrinc frissen esküdött lányát - illetve ez a hajó parkolt Pharaon professzor yachtjának a közelében is.

A yacht sorsát közelről követő Magyar Narancs szerint a hajó tulajdonosi háttere nem teljesen átlátható. Az Artemy papíron a máltai L&L Charter Ltd. tulajdona, besorolása szerint pedig "pleasure yacht". Amelyből a lap arra következtet, hogy a máltai szabályozás alapján magáncélúnak tekintendő, a máltai szabályozás szerint pedig a magánhajókat kizárólag tulajdonosaik és vendégeik használhatják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.