Epilepsziás rohamot kapott, kórházban ápolják Lil Waynet

zene
2017 szeptember 04., 07:35
comments 44
photo_camera Fotó: Ethan Miller/AFP

Eszméletlenül találták chicagói hotelszobája padlóján a 34 éves Lil Wayne rappert, aki epilepsziától szenved. Azonnal kórházba szállították. 

Wayne vasárnapi, Las Vegasba tervezett koncertjét már le is mondták. Állapota stabil, de még pár napig a Northwestern Memorialban ápolják. 

Az 5 Grammy-díjjal kitüntetett Wayne évek óta szenved a betegségtől: négy éve Los Angelesben szorult több napos kezelésre, két éve egy Wisconsinból Kaliforniába tartó járaton pedig olyan súlyos rohama volt, hogy a repülőgépnek le kellett szállnia Nebraska állam Ohama városában. (TMZ / BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.