Társadalmi egyeztetés kezdődik a 3-as metró északi szakaszának pótlási tervéről

Budapest
2017 szeptember 04., 10:52
comments 157

Társadalmi egyeztetésre bocsátja a 3-as metróvonal felújításának első ütemére kidolgozott forgalmi rendet bemutató tervét a Budapesti Közlekedési Központ. A metrófelújítás első fázisában az északi, Újpest-Központ és Lehel tér közti szakasz felújítását kezdik meg, itt várhatóan egy évig kell majd busszal közlekedniük a metró utasainak.

A BKK annyit már előre közölt, hogy a metrópótlás miatt nő majd az utazási idő, esetenként több átszállásra lesz szükség, ezért az érintettek türelmét kérik. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.