Fotópályázat: te mit látsz, ha elnézel az íróasztalod fölött?

ÉLET
2017 szeptember 05., 07:17
comments 187

Nyilvánvaló dolog, hogy a home office, vagyis az otthoni munka az emberiség és a hatékonyság közös nagy ellensége, mégis otthonról kezdtem el a hajnali hírügyeletet, így most, ha elnézek a konyhaasztalból lett íróasztalom fölött, ezt látom:

Erről jutott eszembe a kérdés, hogy mindeközben vajon mit láthatnak az olvasók.

Mivel elmúlt kilenc óra, így mindannyian túl sokat dolgoztunk már ma, ezennel pályázatot hirdetek: 

fotózd le, hogy mit látsz, ha átnézel az íróasztalod/esztergapadod/munkaállomásod fölött, ahol éppen tolod a munkát! A képet küldd el a szilyl kukac 444.hu címre, MELÓ subjecttel, ha van kedved, rövid leírással. (Ha mások is szerepelnek a fotón, kérdezd meg őket, hogy benne vannak-e.) 

A legérdekesebb fotókat természetesen kiposztolom!

Update: A kutyakollégák óriási előnye, hogy ha az ember imegy velük öt percre levegőzni, nincsen kávé és cigi, van viszont helyette játék és pisi:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.