Kinyalta a barátnőjét egy nyilvános strandon a gyerekek előtt, a rendőrök mégsem ezért vitték el a részeg párocskát

Tbg
bűnügy
2017 szeptember 05., 17:44
comments 391

Egy floridai strandon büntettek meg egy 50 éves férfit és egy 26 éves nőt. Előbbi ugyanis orális szexet hajtott végre utóbbin, tehát a férfi a nőn, mindezt a floridai Clearwater strandon.

Történetünk főszereplői, Alexandria és Jeffrey. De mit csinált a sör?
photo_camera Történetünk főszereplői, Alexandria és Jeffrey. De mit csinált a doboz? Fotó: Pinellas Megyei Seriffhivatal

A párt 250 dollárra büntették fejenként, de nem azért, mert közszeméremsértést hajtottak volna végre, pedig erről a rendőrségi jegyzőkönyv is megemlékezik.

Pénzbírságot és elzárást azért kaptak, mert mindenki szeme láttára egy dobozos sör alkoholos energiaital is látható volt a performansz közben (Four Loko márkájú), márpedig az Egyesült Államokban tilos publikus helyen alkoholt fogyasztani. (Magyarországon is, de az USA-ban tényleg büntetnek miatta).

A letartózásról készült jelentés. A leírásban szerepel az orális szex, mégis a fő hangsúly azon van, hogy mindenki szeme láttára söröztek.
photo_camera A letartózásról készült jelentés. A leírásban szerepel az orális szex, mégis a fő hangsúly azon van, hogy mindenki szeme láttára söröztek. Fotó: © Pinellas County Sheriff's Office

Szóval Jeffrey Kernant és Alexandria Rowelt elvezették a rendőrök, és hétvégét a megyei börtönbe töltötték. 

A párkapcsolat mélységéről a hírek nem szólnak, mindenesetre az beszédes, hogy miután a férfi kipengette a 250 dolláros óvadékot, lelépett, Rowell viszont maradt a hűvösön. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.