2021-re felépül a Nemzeti Korcsolya Központ

sport
2017 szeptember 06., 11:09
comments 75

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke, a Fidesz frakcióvezetője, Kósa Lajos nagyot ígért a jövő februári, phjongcshangi téli olimpiai szereplésről:

 "éremmel akarunk hazajönni és akár arannyal." 

Szerinte minden idők legjobb magyar téli olimpiai szereplésére készülnek a korcsolyázók, a rövidpályás gyorskorcsolyázóktól nyolc-tíz kvóta megszerzését várja. Kósa emellett bejelentette:

"kormányhatározat született a Nemzeti Korcsolya Központ felépítéséről, amely 2021-re készülhet el, és az egyik legmodernebb létesítmény lesz."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.