Stohl: Nagyon sokat gondolkodtam, de nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket

media
2017 szeptember 06., 05:44
comments 272

Nagyon sokat gondolkodott mielőtt aláírt, mondta Stohl András Tv2-nek adott első interjújában, amit a Mokka szerda reggeli adásában adtak le. Gondolkozhat az ember, hogy mit jelenthet egy ilyen váltás erkölcsileg, művészileg, és anyagilag, 

"de arra jöttem rá, hogy ez egy butaság."

link Forrás

Stohl szerint szomorú, hogy idejutott az ország, hogy téma az, hogy valaki azon gondolkozik elmehet-e, megjelenthet-e egy adott csatornán.

"Nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon áll,"

tette hozzá. Szeretne egy normális Stohl András-Tv2 viszonyt kialakítani a jövőben. A színész kiemelte: az RTL Klubtól barátsággal vált el. 

link Forrás

Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, tényleg sokat gondolkozott mielőtt döntött volna, ismételte Stohl. Szerinte

mindenki inkább a maga életét próbálja rendbe tenni, és akkor nem lesz itt különösebben nagy baj.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.