Szél: Ron Werber miatt nem változik az LMP politikája

POLITIKA
2017 szeptember 06., 04:37
comments 63

Csak a legforróbb válaszokat szemlézzük a Magyar Nemzet Szél Bernadettel, az LMP miniszterelnök-jelöltjével készített interjújából: 

Szellemi holdudvar

Szél szerint "létezik és működik," de konkrét neveket nem mondott, mert "nincs még itt ennek az ideje, viszont a kampányban fel fogjuk kérni egy részüket, hogy vállalják fel a támogatásunkat."

Választási szövetség

Ígéretes tárgyalások zajlanak Gémesi Györggyel. 

A frissen csatlakozott Demeter Márta

Az LMP társelnöke kijelentette: nincs biztos befutó helyen az ex-szocialista politikus. "Ugyanúgy meg kell mérkőznie a kongresszuson, ahol összeállítjuk a listánkat, mint bárki másnak." 

Határkerítés

"A kerítést nem bontanánk le, de azonnal elkezdenénk egy olyan rendszert működtetni, amely a megoldáskeresésről szól, és nem az ellenségképképzésről." 

Ron Werber

Még nem hozták meg a végső döntést, de "akár létrejön az együttműködés Ron Werberrel, akár nem, az semmilyen változást nem fog hozni az LMP által képviselt politikában. Nem új politikát akarunk megvalósítani, hanem az évek óta hangoztatott állításainkat akarjuk minél több embernek közérthető módon eljuttatni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.