Szél: Ron Werber miatt nem változik az LMP politikája

Csak a legforróbb válaszokat szemlézzük a Magyar Nemzet Szél Bernadettel, az LMP miniszterelnök-jelöltjével készített interjújából: 

Szellemi holdudvar

Szél szerint "létezik és működik," de konkrét neveket nem mondott, mert "nincs még itt ennek az ideje, viszont a kampányban fel fogjuk kérni egy részüket, hogy vállalják fel a támogatásunkat."

Választási szövetség

Ígéretes tárgyalások zajlanak Gémesi Györggyel. 

A frissen csatlakozott Demeter Márta

Az LMP társelnöke kijelentette: nincs biztos befutó helyen az ex-szocialista politikus. "Ugyanúgy meg kell mérkőznie a kongresszuson, ahol összeállítjuk a listánkat, mint bárki másnak." 

Határkerítés

"A kerítést nem bontanánk le, de azonnal elkezdenénk egy olyan rendszert működtetni, amely a megoldáskeresésről szól, és nem az ellenségképképzésről." 

Ron Werber

Még nem hozták meg a végső döntést, de "akár létrejön az együttműködés Ron Werberrel, akár nem, az semmilyen változást nem fog hozni az LMP által képviselt politikában. Nem új politikát akarunk megvalósítani, hanem az évek óta hangoztatott állításainkat akarjuk minél több embernek közérthető módon eljuttatni."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.