A négygyerekes melegpornószínészből lett német kém azért ajánlott segítséget a dzsihádistáknak, mert unatkozott

Ebből a történetből nem is akciófilmet forgatnak majd, hanem a következő Top Secret lesz belőle.

Szóval árulásért áll bíróság előtt Németországban az 52 éves Roque M. A néggyerekes férfi korábban melegpornószínészként dolgozott, majd 2016-tól felvették a német elhárítás, a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal kötelékébe. Nem sokkal ezek után a férfi több dzsihádista online chatszobát is felkeresett, és felajánlotta, hogy segít terrortámadásokat elkövetni német célpontok, köztük a titkoszolgálat kölni központja ellen.

A kémet tavaly novemberben tartóztatták le, de idén júliusban szabadlábra helyezték, mert nem tudták bizonyítani, hogy valóban kapcsolatban állt volna radikális iszlamista csoportokkal. 

A most kezdődött perében a férfi azt mondta, hogy bár élvezte a munkáját az elhárításnál, de unatkozott, ezért "játékból" kezdte el keresni a dzsihádistákat, és felajánlani segítségét. Azt mondta, hogy valójában soha nem segített volna a terroristáknak. (Newsweek)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.