A négygyerekes melegpornószínészből lett német kém azért ajánlott segítséget a dzsihádistáknak, mert unatkozott

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ebből a történetből nem is akciófilmet forgatnak majd, hanem a következő Top Secret lesz belőle.

Szóval árulásért áll bíróság előtt Németországban az 52 éves Roque M. A néggyerekes férfi korábban melegpornószínészként dolgozott, majd 2016-tól felvették a német elhárítás, a Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal kötelékébe. Nem sokkal ezek után a férfi több dzsihádista online chatszobát is felkeresett, és felajánlotta, hogy segít terrortámadásokat elkövetni német célpontok, köztük a titkoszolgálat kölni központja ellen.

A kémet tavaly novemberben tartóztatták le, de idén júliusban szabadlábra helyezték, mert nem tudták bizonyítani, hogy valóban kapcsolatban állt volna radikális iszlamista csoportokkal. 

A most kezdődött perében a férfi azt mondta, hogy bár élvezte a munkáját az elhárításnál, de unatkozott, ezért "játékból" kezdte el keresni a dzsihádistákat, és felajánlani segítségét. Azt mondta, hogy valójában soha nem segített volna a terroristáknak. (Newsweek)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.