Hiába háborogtak a kommentelők, de amikor már az RTL is rákérdezett, miért nem úszhat bárki a Tüske-uszodában, hirtelen újra megnyitották a nagyközönség előtt

sport
2017 szeptember 07., 21:21

Az RTL Híradó riportja szerint még mindig nem mehetnek be a Tüske-uszodába a sportolni vágyók, de közben kiderült, hogy mégis.

A 3,2 milliárd forint közpénzből készült uszodát tavaly tavasszal adták át, de csak a profi sportolók használhatták, az úszni vágyók csak 11 és 14 óra között. Idén január óta viszont már akkor sem, mondván, kellett a felkészülésre a vizes vb-hez.

photo_camera Fotó: Botos Tamás / 444

Csakhogy a vizes vb után sem nyitották meg a nagyközönségnek az uszodát, amit a Facebookon folyamatosan dühös kommentelők támadtak. Az uszoda honlapján annyit írnak:

„Előreláthatóan még nem pontosított a lakossági medencehasználat biztosításának ideje.”

Az RTL az épületben nem is forgathatott, állítólag azért nem, mert a hatósági előírásoknak megfelelően éppen a medence karbantartása zajlik.

A Nemzeti Sportközpontok azt sem árulta el, mikor mehet újra be az uszodába a nagyközönség, de néhány órával később a honlapjukon bejelentették, hogy jövő hétfőtől (9 hónap után) újra megnyitják az úszni vágyók előtt az uszodát.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.