Felrobbant egy autó Kijev belvárosában

Felrobbant egy személyautó péntek délután Kijev belvárosában, sajtóhírek szerint egy férfi meghalt, egy nőt és egy gyereket pedig sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az UNIAN hírügynökség  szerint egy Toyota Camry márkájú georgiai rendszámú kocsi robbant fel. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a robbanás meglehetősen nagy erejű volt. A hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket, az okok ismeretlenek.

Zorjan Skirjak belügyi tanácsadó a 112 Ukrajina hírtévé adásában megerősítette: egy férfi életét vesztette, egy nő pedig megsérült a robbanásban. „Amennyire tudom, a gyerek jól van” - tette hozzá. Közölte, hogy a hatóságok még dolgoznak az áldozatok személyazonosságának megállapításán. (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.