Felrobbant egy autó Kijev belvárosában

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Felrobbant egy személyautó péntek délután Kijev belvárosában, sajtóhírek szerint egy férfi meghalt, egy nőt és egy gyereket pedig sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az UNIAN hírügynökség  szerint egy Toyota Camry márkájú georgiai rendszámú kocsi robbant fel. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a robbanás meglehetősen nagy erejű volt. A hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket, az okok ismeretlenek.

Zorjan Skirjak belügyi tanácsadó a 112 Ukrajina hírtévé adásában megerősítette: egy férfi életét vesztette, egy nő pedig megsérült a robbanásban. „Amennyire tudom, a gyerek jól van” - tette hozzá. Közölte, hogy a hatóságok még dolgoznak az áldozatok személyazonosságának megállapításán. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.