Felrobbant egy autó Kijev belvárosában

külföld
2017 szeptember 08., 14:56
comments 43

Felrobbant egy személyautó péntek délután Kijev belvárosában, sajtóhírek szerint egy férfi meghalt, egy nőt és egy gyereket pedig sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az UNIAN hírügynökség  szerint egy Toyota Camry márkájú georgiai rendszámú kocsi robbant fel. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a robbanás meglehetősen nagy erejű volt. A hatóságok egyelőre nem közöltek részleteket, az okok ismeretlenek.

Zorjan Skirjak belügyi tanácsadó a 112 Ukrajina hírtévé adásában megerősítette: egy férfi életét vesztette, egy nő pedig megsérült a robbanásban. „Amennyire tudom, a gyerek jól van” - tette hozzá. Közölte, hogy a hatóságok még dolgoznak az áldozatok személyazonosságának megállapításán. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.