Mit érdemel Tarlós István ezért a mozgássérültes viccéért?

politika
2017 szeptember 08., 10:29
comments 277

Heti rendes sajtótájékoztatóján a főpolgármester sok más mellett a metrófelújításról is beszélt, és  szóba került a megállók akadálymentesítése. A főváros ugyanis úgy újítja fel a metróvonalat, hogy az összesen 20 megállóból csak 12-ben lesz lift, 8-ban nem. Vagyis ezeket sok mozgássérült nem fogja tudni egyedül használni.

Emiatt hangzott el az alábbi párbeszéd a mai Tarlós-kabaréban-sajtótájékoztatón, a Dózsa György úti megállóról beszélgetve:

Népszava: A mozgólépcsőt mozgássérültek kerekesszékesek is fogják majd tudni használni?

Tarlós: Ha segítenek nekik, igen.

Hát ez egy akkora nagy TSA-BUMM, hogy lelóg a monitorról!

(via munchausenparokaja)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.