Öt volt amerikai elnök fogott össze a hurrikánok áldozataiért

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Összefogott az Egyesült Államok összes még élő exelnöke, hogy segítsen a Harvey hurrikán áldozatain. Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, George Bush és Jimmy Carter a One America Appeal nevében gyűjt adományokat egy tévés kampányban a károk helyreállításához.

"Texasban szeretetből még a víznél is több van" - mondja a klipben George W. Bush, aki maga is texasi. "Szeretünk, Texas" - mondja apja, aki viszont még jenki volt.

A One America Appeal jelenleg még csak a Houston Harvey Relief Fundnak és a Rebuild Texas Fundnak gyűjt, de az adománygyűjtést hamarosan kiterjeszthetik az Irma hurrikán leendő áldozatait támogató floridai alapítványokra is.

A One America Appeal kezdeményezése hangsúlyozottan az exelnököké, de Donald Trump, aki maga egymillió dollárt ajánlott fel magánvagyonából, támogatásáról biztosította elődeit. (Via Mashable)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.