Öt volt amerikai elnök fogott össze a hurrikánok áldozataiért

külföld
2017 szeptember 08., 07:56
comments 68

Összefogott az Egyesült Államok összes még élő exelnöke, hogy segítsen a Harvey hurrikán áldozatain. Barack Obama, George W. Bush, Bill Clinton, George Bush és Jimmy Carter a One America Appeal nevében gyűjt adományokat egy tévés kampányban a károk helyreállításához.

link Forrás

"Texasban szeretetből még a víznél is több van" - mondja a klipben George W. Bush, aki maga is texasi. "Szeretünk, Texas" - mondja apja, aki viszont még jenki volt.

A One America Appeal jelenleg még csak a Houston Harvey Relief Fundnak és a Rebuild Texas Fundnak gyűjt, de az adománygyűjtést hamarosan kiterjeszthetik az Irma hurrikán leendő áldozatait támogató floridai alapítványokra is.

link Forrás

A One America Appeal kezdeményezése hangsúlyozottan az exelnököké, de Donald Trump, aki maga egymillió dollárt ajánlott fel magánvagyonából, támogatásáról biztosította elődeit. (Via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.