Rendőröknek akart drogot eladni egy díler a bulinegyedben

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 21 éves V. Zsolt csütörtök este lépett oda két civil ruhás rendőrhöz, és angolul kábítószert kínált nekik. Az üzlet azonban nem jött össze, mert a nyomozók pár mondat után igazolták magukat, majd elfogták és átkutatták a férfit.

A police.hu szerint az átvizsgálás során a férfinél 3,46 gramm kábítószergyanús fehér port és 6 gramm szintén kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. V. Zsoltot a nyomozók a V. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrök péntek este is elfogtak egy embert a bulinegyedben, a VII. kerületi Kéthly Anna téren. A férfit igazoltatták és ruházatának átvizsgálása során egy nylon zacskót találtak, amiben ismeretlen eredetű fehér por volt. A 35 éves vésztői férfi a rendőröknek a helyszínen elismerte, hogy a nála található anyag kábítószer. Z. Zoltánt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és vele szemben kábítószer birtoklás vétsége miatt eljárást indítottak ellene. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.