Rendőröknek akart drogot eladni egy díler a bulinegyedben

A 21 éves V. Zsolt csütörtök este lépett oda két civil ruhás rendőrhöz, és angolul kábítószert kínált nekik. Az üzlet azonban nem jött össze, mert a nyomozók pár mondat után igazolták magukat, majd elfogták és átkutatták a férfit.

A police.hu szerint az átvizsgálás során a férfinél 3,46 gramm kábítószergyanús fehér port és 6 gramm szintén kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak. V. Zsoltot a nyomozók a V. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrök péntek este is elfogtak egy embert a bulinegyedben, a VII. kerületi Kéthly Anna téren. A férfit igazoltatták és ruházatának átvizsgálása során egy nylon zacskót találtak, amiben ismeretlen eredetű fehér por volt. A 35 éves vésztői férfi a rendőröknek a helyszínen elismerte, hogy a nála található anyag kábítószer. Z. Zoltánt elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és vele szemben kábítószer birtoklás vétsége miatt eljárást indítottak ellene. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.