Két amerikai turistát megerőszakoltak az olasz katonai rendőrök Firenzében

Egy 19 és egy 21 éves amerikai nő azt állítja, hogy csütörtök hajnalban két olasz katonai rendőr megerőszakolta őket. Az olasz hadügyminiszter szombat reggel azt mondta, hogy az eddigi nyomozás alapján 

"van alapja a vádnak".

A két nő turistaként ment Olaszországba, és egy firenzei szórakozóhelyen buliztak, amikor verekedés tört ki a helyen, úgyhogy valaki kihívta a rendőröket. A carabinierek jöttek ki, ők az olasz hadsereghez tartozó, de rendvédelmi feladatot ellátó szervezethez tartoznak.

Az olasz katonai rendészet egyik gépjárműve.Fotó: Paolo Manzo/NurPhoto

A verekedés lecsillapítása után ketten a testületből felajánlották a nőknek, hogy a szállásukra viszik őket kocsival. A nők igent mondtak. El is jutottak a szállásra, de az épületben, még mielőtt a szobájukba értek volna, megerőszakolták őket. Annyira megijedtek, hogy nem mertek kiabálni sem.

A rendőrség nyomoz az ügyben, DNS-mintát vettek, aminek hivatalos eredménye fontos bizonyíték lehet.

Az eset nagy botrányt okozott Olaszországban.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.