A világranglista 83. helyezettje nyerte a US Open női versenyét

sport
2017 szeptember 10., 03:31
comments 32
Sloane Stephens ünnepel a győzelme utáni sajtótájékoztatóján.
photo_camera Sloane Stephens ünnepel a győzelme utáni sajtótájékoztatóján. Fotó: VOLKAN FURUNCU/Anadolu Agency

Sloane Stephens rendkívül gyorsan nyerte meg élete eddigi legfontosabb meccsét. A világranglistán csupán a 83. amerikai, aki idén az amerikai bajnokságon kívül csak egy Grand Slamen, Wimbledonban indult, és ott már az első fordulóban kiesett, most egy óra alatt, 6:3, 6:0 arányban győzte le honfitársát, a 15. helyen kiemelt Madison Keyst.

Sloan ezzel élete eddigi legnagyobb sikerét érte el. Korábbi legjobbja az elődöntőbe jutás volt a 2013-as ausztrál nyílt bajnokságon, a mostani győzelme előtt mindössze négy WTA-tornagyőzelme volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.