Az államtitkár levélben hívta fel a mentősök figyelmét a rengeteg fejlesztésre

POLITIKA
2017 szeptember 10., 08:36
comments 94

Nyílt levélben tájékoztatta Csató Gábort, az Országos Mentőszolgálat főigazgatóját Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár arról, hogy tárcája "az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtott végre" a mentőszolgálatnál, és "arra törekszik, hogy folyamatosan javuljanak a mentőszolgálat dolgozóinak munkafeltételei, növekedjen anyagi és erkölcsi megbecsülésük".

Azt írják, hogy idén 193 mentőautó beszerzésére nyílt lehetőség, és több mint egymilliárd forintot különítettek el a munkaruha-beszerzési eljárásra, amit a mentőszolgálat már el is indított. A cél, hogy minden mentősnek mielőbb "a lehető legjobb minőségű, és a feladat ellátására legalkalmasabb" ruhája legyen. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.