Jó reggelt az év tán utolsó nyári vasárnapján

Az ország legdélibb részein akár 30 fok is lehet az év tán utolsó nyári vasárnapján. A Balaton és a Velencei-tó környékén 25-27 fokot jeleznek előre. Fürödni már csak a bátrabbak fürödjenek, a víz egyik tóban se melegebb 19 foknál.

Délután délnyugaton már záporokra, zivatarokra is számíthatnak. Éjszaka nem lesz annyira durva lehűlés, hétfő hajnalban 16-17 fok várható, napközben pedig akár 32 fokig is melegedhet, hogy aztán keddre alaposan lehűljön.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.