Kisvárdán eltörött a lelátó fakorlátja, négyen lezuhantak

A Kisvárda Békéscsaba elleni meccsén – amit egyébként a hazaiak nyertek 3-2-re –, a 34. percben a hazai táborban a 4 soros mobillelátó tetejéről, a korláton helyet foglalók közül négyen is a mélybe zuhantak, miután a fagerenda eltörött alattuk – írja a Nemzeti Sport.

A lap szerint a szurkolók orvosért kiáltottak, és a játék is félbeszakadt, a mentők pedig ellátták a négy sérültet. Hárman könnyebben sérültek meg, a negyedik agyrázkódást szenvedett.

Kisvárdán egyébként már készül a stadion.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.