Kövér szerint a jövőből érkező fenyegetés elől a múltba kell kapaszkodni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Minél nagyobb a jövő felől érkező veszély, annál erősebben kell a múltunk, hagyományaink, hitünk által kínált kapaszkodókba fogódznunk" - jelentette ki napjaink egyik nagy politikai gondolkodója, a nemzet sorsán rendszeresen aggódó Kövér László házelnök a székelyföldi Gyergyószentmiklóson vasárnap, Ákontz-Kövér István szerzetes, mechitarista főapát, érsek születése helyén állított emléktábla avatásán. Az 1740-1823 között élt Ákontz-Kövért az örmény kultúra és tudomány kiemelkedő alakjaként tartják számon.

A jövőből érkező fenyegetésen túl, amely ellen a múltunkkal kell harcolni, Kövér még egy veszélyt azonosított. Szerinte valakik a politikai nyomásgyakorlás, a pénz és a tömegmanipuláció kifinomult eszközeivel akarnak az uralmuk alá hajtani bennünket. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.