Lehalt a motorja, futva tolta be az utolsó pár száz méteren

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: Andreas Solaro/AFP

Hősies jelenetnek lehettek tanúi a nézők a MotoGP-ben, a gyorsaságimotoros-vb San Marinó-i nagydíján: a Monster Yamaha versenyzőjének, Johann Zarcónak motorhiba miatt leállt a motorja, de a francia nem adta fel, és futva tette meg az utolsó pár száz métert, ráadásul nem is hiába, mert a 15. lett, ezzel pedig szerzett 1 pontot – írta meg az Index.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.