Lehalt a motorja, futva tolta be az utolsó pár száz méteren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: Andreas Solaro/AFP

Hősies jelenetnek lehettek tanúi a nézők a MotoGP-ben, a gyorsaságimotoros-vb San Marinó-i nagydíján: a Monster Yamaha versenyzőjének, Johann Zarcónak motorhiba miatt leállt a motorja, de a francia nem adta fel, és futva tette meg az utolsó pár száz métert, ráadásul nem is hiába, mert a 15. lett, ezzel pedig szerzett 1 pontot – írta meg az Index.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.