Hatvani tűzoltók vs. Fidesz sajtóosztály: ki nyerte a szeptember 11-i megemlékezésversenyt?

Annyira nehéz eldönteni, hogy ki ünnepelte szebben az Egyesült Államok elleni terrortámadás évfordulóját, hogy én nem is vállalom ezt a feladatot, hanem az olvasókra bízom a döntést.

A hatvani tűzoltók 14 óra 46-kor, az első repülőgép becsapódásának idején harangozással, egyperces néma csönddel majd az esemény emléktáblájának a megkoszorúzásával emlékeztek. 

Fotó: H.Szabo Sandor felvetele

A koszorúzók között volt Horváth Richárd, a város – egyébként ex-fideszes – polgármestere is.

Fotó: H.Szabo Sandor felvetele

Mindeközben a Fidesz sajtóosztálya azzal emlékezett, hogy összehívtak egy sajtótájékoztatót azzal a szép címmel, hogy 

„A terroristák az ikertornyokra repülőgépet, Európára migrációt irányítottak”. 

Mivel a Fidesz szerint a migránsokat köztudottan Soros György küldi Európára, az eseményen nyilván arról beszéltek, hogy az ikertornyokra is ő küldte a gépeket. Hacsak nem ő vezette az egyiket. Hogy akkor meghalt volna? Ugyan már, EZEK mindenre képesek!

Szóval ki ünnepelt szebben?

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.