Hatvani tűzoltók vs. Fidesz sajtóosztály: ki nyerte a szeptember 11-i megemlékezésversenyt?

politika
2017 szeptember 11., 13:31
comments 207

Annyira nehéz eldönteni, hogy ki ünnepelte szebben az Egyesült Államok elleni terrortámadás évfordulóját, hogy én nem is vállalom ezt a feladatot, hanem az olvasókra bízom a döntést.

A hatvani tűzoltók 14 óra 46-kor, az első repülőgép becsapódásának idején harangozással, egyperces néma csönddel majd az esemény emléktáblájának a megkoszorúzásával emlékeztek. 

photo_camera Fotó: H.Szabo Sandor felvetele

A koszorúzók között volt Horváth Richárd, a város – egyébként ex-fideszes – polgármestere is.

photo_camera Fotó: H.Szabo Sandor felvetele

Mindeközben a Fidesz sajtóosztálya azzal emlékezett, hogy összehívtak egy sajtótájékoztatót azzal a szép címmel, hogy 

„A terroristák az ikertornyokra repülőgépet, Európára migrációt irányítottak”. 

Mivel a Fidesz szerint a migránsokat köztudottan Soros György küldi Európára, az eseményen nyilván arról beszéltek, hogy az ikertornyokra is ő küldte a gépeket. Hacsak nem ő vezette az egyiket. Hogy akkor meghalt volna? Ugyan már, EZEK mindenre képesek!

Szóval ki ünnepelt szebben?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.