Hétfő hajnali öltözködési tanács: a pulóvert ma hagyják otthon

időjárás
2017 szeptember 11., 03:54
comments 118
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése 2017. szeptember 11-én.
photo_camera Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése 2017. szeptember 11-én. Fotó: OMSZ

Jó reggelt kívánok, Budapesten már most 18 fok van, és annál még melegebbnek is érződik az aszfaltból és a házfalakból sugárzó hő miatt. Érzékszervi tapasztalásaim alapján teljesen fölösleges ma egynél több réteg ruhát venni, pláne, hogy már délelőtt 21-24, délután pedig már 27-32 fok lesz.

Az ország nyugati megyéire ugyan első fokú riasztást heves zivatarok veszélye miatt a meteorológia, de azon meg úgy se segit, ha melegebben öltözködnek. Győr-Moson-Sopron megyében 70 km/h-s sebességet meghaladó széllökések is lehetnek.

Az ország többi részén változó felhőzet mellett több órára kisüthet a nap. Használják ki, van rá esély, hogy ez lesz az utolsó nyári nap 2018-ig.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.