Tombolni kezdett a részeg angol a Ryanair járatán, a hős utas egy mozdulattal kicsinálta

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Most publikálták a videófelvételt arról a még június 30-án történt esetről, amikor egy, a spanyolországi Gironából a londoni Luton repterére tartó gépen egy utasnak kellett megfékeznie egy másikat. A 22 éves angol agresszor annyira részeg volt, hogy a durván kétórás út alatt végig zavarta az utastársait. Egy másik, szintén kanmuriról érkező utas szerint fülhallgatóval a fején baromi hangosan énekelt, majd a többi utast piszkálta. Egy stewardess egy órán át próbálta elmagyarázni neki, hogy ha nem hagyja abba, ki fogják hívni a rendőrséget. Mivel a részeg nem csillapott, landolás után ezt meg is tette a személyzet, de a fickó ezután még agresszívabb lett. Amikor a személyzet egyi tagját félre akarta lökni, egy őszhajú utas odapattant és a ketrecharcból ismerős fojtással olyan villámgyorsan hidegre tette, hogy a férfi rongybabaként esett össze. 

A személyzet a rendőrség kiérkezéséig fogva tartotta az utast, aki a brit szabályok nagyvonalúságának köszönhetően végül egy rendőri figyelmeztetéssel megúszta az ügyet. Az Egyesült Államokban például ilyesmiért börtönbe kerülhetett volna. 

(via Sun)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.