Tombolni kezdett a részeg angol a Ryanair járatán, a hős utas egy mozdulattal kicsinálta

külföld
2017 szeptember 11., 16:05
link Forrás

Most publikálták a videófelvételt arról a még június 30-án történt esetről, amikor egy, a spanyolországi Gironából a londoni Luton repterére tartó gépen egy utasnak kellett megfékeznie egy másikat. A 22 éves angol agresszor annyira részeg volt, hogy a durván kétórás út alatt végig zavarta az utastársait. Egy másik, szintén kanmuriról érkező utas szerint fülhallgatóval a fején baromi hangosan énekelt, majd a többi utast piszkálta. Egy stewardess egy órán át próbálta elmagyarázni neki, hogy ha nem hagyja abba, ki fogják hívni a rendőrséget. Mivel a részeg nem csillapott, landolás után ezt meg is tette a személyzet, de a fickó ezután még agresszívabb lett. Amikor a személyzet egyi tagját félre akarta lökni, egy őszhajú utas odapattant és a ketrecharcból ismerős fojtással olyan villámgyorsan hidegre tette, hogy a férfi rongybabaként esett össze. 

A személyzet a rendőrség kiérkezéséig fogva tartotta az utast, aki a brit szabályok nagyvonalúságának köszönhetően végül egy rendőri figyelmeztetéssel megúszta az ügyet. Az Egyesült Államokban például ilyesmiért börtönbe kerülhetett volna. 

(via Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.