„Itt nincs helye mindenkinek, itt csak az európaiaknak van helye!”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„Ez egy elvi kérdés: ha egyetlen egyet is beengedünk, jön majd a többi is” – mondta Lantos János elnökségi tag az Erő és Elszántság Mozgalom kvótaellenes tüntetésén a Millenárison. Az Európa Pont előtt. Ebben a szélsőjobbos szervezetben egyesült a Betyársereg „politikai szárnya” és az Indentitesz a nyár elején.

Fotó: botost/444.hu

A kedd kora este megjelent pár tucat szimpatizáns előtt Lantos kijelentette: az EU vezetői megszállottai egy beteg ideológiának, a liberalizmusnak, emiatt erőltetik mindenhol a „színes multikulturalizmust”, de ezt velünk magyarokkal nem fogják megcsinálni. 

„Ha továbbra is ránk erőltetik ezt, akkor lángolni fognak a migránstáborok, ahogy Németországban”

– tette hozzá Lantos. László Balázs, az Erő és elszántság elnöke mielőtt elmondta volna beszédét, vörös festékkel áthúzta az EU-s zászlót, majd a magasba emelte, és kijelentette:

„ez a véleményünk az Európai Unióról!”

Fotó: botost/444.hu

László szerint az uniónak vége, mert liberális, Európát szerinte a hozzájuk hasonló ébredező szélsőjobb képviseli valójában: 

„Ahhoz, hogy Európa felszabaduljon, egységre van szükség. Az ébredés egységére.”

Ha a kvóta szerint menekülteket hoznának az országba, meg fogják akadályozni. Szerinte 

„itt nincs helye mindenkinek, itt csak az európaiaknak van helye!”

Fotó: botost/444.hu
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.