„Itt nincs helye mindenkinek, itt csak az európaiaknak van helye!”

POLITIKA
2017 szeptember 12., 19:38

„Ez egy elvi kérdés: ha egyetlen egyet is beengedünk, jön majd a többi is” – mondta Lantos János elnökségi tag az Erő és Elszántság Mozgalom kvótaellenes tüntetésén a Millenárison. Az Európa Pont előtt. Ebben a szélsőjobbos szervezetben egyesült a Betyársereg „politikai szárnya” és az Indentitesz a nyár elején.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A kedd kora este megjelent pár tucat szimpatizáns előtt Lantos kijelentette: az EU vezetői megszállottai egy beteg ideológiának, a liberalizmusnak, emiatt erőltetik mindenhol a „színes multikulturalizmust”, de ezt velünk magyarokkal nem fogják megcsinálni. 

„Ha továbbra is ránk erőltetik ezt, akkor lángolni fognak a migránstáborok, ahogy Németországban”

– tette hozzá Lantos. László Balázs, az Erő és elszántság elnöke mielőtt elmondta volna beszédét, vörös festékkel áthúzta az EU-s zászlót, majd a magasba emelte, és kijelentette:

„ez a véleményünk az Európai Unióról!”

photo_camera Fotó: botost/444.hu

László szerint az uniónak vége, mert liberális, Európát szerinte a hozzájuk hasonló ébredező szélsőjobb képviseli valójában: 

„Ahhoz, hogy Európa felszabaduljon, egységre van szükség. Az ébredés egységére.”

Ha a kvóta szerint menekülteket hoznának az országba, meg fogják akadályozni. Szerinte 

„itt nincs helye mindenkinek, itt csak az európaiaknak van helye!”

photo_camera Fotó: botost/444.hu
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.