Ja, amúgy megjött az új iPhone, amivel a saját arcunkból is készíthetünk emotikonokat

gazdaság
2017 szeptember 12., 17:55
comments 285

Az utóbbi hónapokban küszködő Apple (több piaci mutatóban már a kínai Huawei is megelőzte) vezetői bemutatták a cég legújabb termékeit a vállalat kaliforniai központjában. Ezek a termékek az alábbiak:

  1. Egy karóra, amiben az az újdonság, hogy újratervezték benne a fitneszalkalmazásokat, és ezentúl nem kell már hozzá telefon, mert lesz saját mobilnetes támogatása. Lehet vele telefonálni meg netezni telefon nélkül is. 399 dollárba kerül.
  2. Egy telefon. Az iPhone 8 és 8 Plus 699 és 799 dollárnál indul, és Tim Cook, az Apple atyaúristene szerint olyan erős chip van benne, mint az állat. Jelentsen ez bármit.
  3. Egy másik telefon. Az iPhone X 999 dollártól indul, és van arcfelismerő benne, és - kapaszkodjanak, kedves olvasók - A SAJÁT ARCUNK ALAPJÁN IS LEHET EMOTIKONOKAT KÉSZÍTENI. Ez gyakorlatilag a Fukuyama-féle történelem vége pillanat. Az emberiség elérte, amire hivatottak voltunk, innen nincs tovább. Ehhez a telefonhoz persze van vezeték nélküli töltő is, állítólag hosszabb az üzemideje, és eltűnt róla a Home gomb, meg az ujjlenyomat-olvasó.
Az Apple vezeték nélküli töltőjét mutatja be egy ember.
photo_camera Az Apple vezeték nélküli töltőjét mutatja be egy ember. Fotó: JOSH EDELSON/AFP
link Forrás

Az észnek meg kell állnia. (via The Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.