John Legenddel forgat tehetségkutatót a Netflix

tévé
2017 szeptember 12., 18:58

Zenei tehetségkutatót készít a Netflix, ezzel létrehozzák az első olyan tehetségkutatót, ami csak streamszolgáltatáson keresztül érhető el. Amerikai sajtóértesülések szerint a műsor a soul és az R&B műfajokra koncentrál majd, és a Netflix már meg is állapodott a készítésről John Legend énekes-zongorista-színész-vállalkozó produkciós cégével.

Bár sokak szerint a tehetségkutatók elszaporodása volt a hagyományos televíziózás válságának legszembetűnőbb jele, az is jól látszik, hogy a nézők szeretik a tehetségkutatókat, még ha nincs is semmi értelmük. A legtöbb amerikai tévécsatorna folyamatosan indít új tehetségkutatókat, és ezzel érthetővé is válik, miért nem akar ebből sem kimaradni a Netflix, ha már egy csomó saját tartalommal be tudott futni. (Engadget)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.